Snoepbox menu
Uw winkelwagen

All Products

Model: SuikerBox
De Suiker Box een leuk snoep ideeDeze snoep box is een complete suikerbom!We stoppen ruim 1.4 kilo gesuikerd snoep in deze doos en dit kan werkelijk van alles zijn, zolang alles maar gesuikerd is.Je kunt de suiker box voor jezelf bestellen maar ook cadeau geven aan iemand anders, geef dit op bij je ..
14,90 Excl. BTW:13,67
18 Jaar Snoeptrommel
-9 %
Model: snoeptrommel
18 Jaar snoeptrommel met snoepDeze grappige snoepblik met tekst 18 jaar is gemaakt van ijzer met daarop een leuke tekening, en leuke vrolijke kleuren. Een leuk snoep kado versturen en uiteraard vullen wij de snoeptrommel vullen met snoep naar keuze.De afmeting van deze snoeptrommels zijn 14 x 14 x 7..
10,95 9,95 Excl. BTW:9,13
Bedankt Snoeptrommel
-9 %
Model: snoeptrommel
Bedankt snoeptrommel met snoepDeze grappige groen/blauwe snoepblik met tekst bedankt is gemaakt van ijzer met daarop een leuke tekening, en leuke vrolijke kleuren. Een leuk snoep kado versturen en uiteraard vullen wij de snoeptrommel vullen met snoep naar keuze.Deze snoeptrommel kan je voor veel ver..
10,95 9,95 Excl. BTW:9,13
Beterschap Snoeptrommel
-9 %
Model: snoeptrommel
Beterschap snoeptrommel met snoepDeze grappige blauw snoepblik met tekst bedankt is gemaakt van ijzer met daarop een leuke tekening, en leuke vrolijke kleuren. Een leuk snoep kado versturen en uiteraard vullen wij de snoeptrommel vullen met snoep naar keuze.Deze snoeptrommel is zeer geschikt om iema..
10,95 9,95 Excl. BTW:9,13
Model: geboorte box
De Geboorte Box het ideale geboorte cadeau!Bent u opzoek naar het ideale geboorte cadeau met geboorte snoep misschien is de geboorte box een leuk idee en vooral een origineel geboorte cadeau.In de geboorte box zit heerlijke geboorte snoep  en chocolade uw keuze is roze snoepjes of blauwe s..
14,90 Excl. BTW:13,67
Model: gummibox
De Gummi Box ideaal snoep cadeau De Gummi Box een doos vol met ongeveer 1.4 kilo gummi snoep, verpakt in 7 mooie heldere zakjes van 200gram.Denk hierbij aan alle soorten winegums, haribo kikkers, kersen enz enz. Alles wat gummi is kan je in deze box vinden. Maar ook veggie gummie snoep dat is pas e..
14,90 Excl. BTW:13,67
De Kiloknaller Box
Topper
Model: Kilo knaller
De Kiloknaller Box met 3 kilo snoepDe kiloknaller is een box gevuld met 3 kilo snoep en je kunt hem uitbreiden naar totaal 7 kilo!Deze snoep box bestaat uit rest partijen snoep, van elke partij uiteraard wel 1 kilo zo stoppen wij 3 verschillende soorten snoep in de box, wij pakken het alvast om, naa..
13,95 Excl. BTW:12,80
Model: Liefdes Box
De Liefdes Box de snoep verrassingIn De Liefdes Box zitten 6 zakjes met heerlijke liefdes snoep of liefdes chocolade verpakt in heldere zakjes van 100 of 200gram, daarnaast krijg je ook de Milka pralines er bij (zakje 7).Dit is pas echt je geliefde verrassen met een leuke verrassing en natuurli..
15,95 Excl. BTW:14,63
Model: Mini Box
De Mini Box super leuk snoep cadeau De Mini Box een doos vol met 750 gram snoep, verpakt in 3 heldere zakjes van 250 gram.Welk snoepgoed je in De Mini Box krijg bepaal je zelf de snoepbox is namelijk beschikbaar in een Verrassings Box, Drop Box, Suiker Box, Gummi Box en Veggie Box.Maar ook bij deze..
8,95 Excl. BTW:8,21
De Movie Box
Nieuw -6 %
Model: Movie Box
De Movie Box de snack box voorbij de film/TVWeer een leuk thema snoepbox namelijk De Movie Box een heerlijke snoepbox voor bij de film. Deze Movie Box heeft een vaste inhoud what you see is what you get.Een film avond voor de boeg of wil je een avondje netflixen dan is De Movie Box een heerlijke toe..
17,95 16,95 Excl. BTW:15,55
De Paas Box
Gratis zakje
Model: Paas Box
De Paas Box een origineel geschenk pasenIn De Paas Box zitten heerlijke paas chocolade en paas schuimpjes verpakt in zes heldere zakjes, dit is een origineel paas geschenk.De Paas Box is een vaste snoepbox what you see is what you get. De paas chocolades zijn van goede kwaliteit die u van ons gewens..
15,95 Excl. BTW:14,63
Model: Pondjes Box
De Pondjes Box met 2.5 kilo snoepNaast De Kiloknaller nu De Pondjes Box deze is standaard gevuld met 2.5 kilo snoepgoed, en u kunt hem zelf uitbreiden naar 5 kilo dit zijn 10 snoepzakken van 500 gram dat is pas lekker snoepen!Waar we met De Kiloknaller werken met rest partijen doen we dat NIET bij D..
19,95 Excl. BTW:18,30
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 35