Snoepbox menu
Uw winkelwagen

Bestelling, Betaling, Bezorging

Bestellingen:

Wij van De Snoepbox nemen uw zorg uithanden en zorgen dat u bestelling zsm op het door u gekozen adres komt. Dit kan uw eigen adres zijn maar ook die van iemand anders. Alle bestellingen worden met veel zorg en hygiëne behandeld.


Diverse betaalmethode bij De Snoepbox:

Er kan betaald worden met:

  • iDEAL
  • Creditcard
  • Apple Pay
  • Klarna Pay Later
  • PayPal
  • Bank overschrijving

U krijgt deze keuzemogelijkheid als u de stappen onderneemt om de bestelling af te ronden.
Wij werken met Mollie als betaal dienst veel webshops in Nederland gebruiken deze betaalprovider. En u kunt gewoon met elke bank betalen.

Verzendinformatie van De Snoepbox:

Uw pakket zal bezorgd worden met DHL onze vaste pakketdienst. Wij bezorgen alleen nog in Nederland.
Vandaag besteld is morgen verzonden. De uitzondering is de woensdag deze dag verzenden we niet omdat we op de weekmarkt staan met snoepgoed.
En de bestellingen van zaterdag en zondag worden maandag verstuurd. Bestellingen die gedaan worden op een vrijdag verzenden wij op zaterdag.
Levertijd met DHL is 1 a 2 werkdag(en). U ontvangt een Track en Trace van DHL.
NOTE: Door de huidige drukte kan de levertijd 2 tot 3 dagen zijn.


Waarom pas de volgende dag verzenden?

Hier hebben wij een goede reden toe. Wij willen namelijk dat u goed en vers snoepgoed krijgt. Als wij de snoepboxen gaan voorverpakken dan komt er toch lucht bij en kunnen sommige snoepjes toch net even anders smaken. En dat willen wij niet wij gaan voor kwaliteit, en nemen dus de tijd om elke snoepbox in te pakken.
Je wilt toch gewoon lekker snoep ontvangen en daar gaan wij voor!

Verzendkosten bij De Snoepbox:

De verzendkosten zijn 3.95 bij bestellingen onder de 25 euro. Bij bestellingen boven de 25 euro zijn de verzendkosten gratis per adres.
Wilt u snoepboxen naar meerdere adressen sturen dan moeten wij helaas per adres weer verzendkosten rekenen neem hierover even contact met ons op om verrassingen te voorkomen.