Snoepbox menu
Uw winkelwagen

Over ons

Wie is de De Snoepbox?

De Snoepbox is een idee van Martijn Moes, tevens de man achter De Snoeptent, Goedkoop Parfum en Intermoes. Martijn Moes is 20 jaar programmeur geweest en daarvoor werkte hij in de logistiek. Inmiddels vond hij het tijd deze expertises samen te voegen en hier kwam in beginsel De Snoeptent uit en tijdens het uitschrijven van het ondernemingsplan hiervoor kwam ook het idee van De Snoepbox naar boven drijven.


Wat doet De Snoepbox?

De Snoepbox maakt leuke Snoepboxen van ongeveer 1.4 kilo (Chocolade box, Kilo knaller box uitgezonderd) en deze krijg je thuisgestuurd of je kunt deze naar iemand anders op laten sturen. Uiteraard zitten de boxen gevuld met snoepgoed.
Later komen we ook met thema's zodat u ook een snoepbox kan bestellen voor een geboorte, huwelijk, liefde of voor Sinterklaas of kerstmis.
We hebben mogelijkheden om door jouzelf een box op maat te laten maken, neem hier voor contact met ons op.


Wat doet De Snoepbox nog meer?

Naast De Snoepbox hebben we ook nog De Snoeptent en hiermee staan we op markten en braderieën. Dit doen we voornamelijk in de regio Zuid-Holland, maar voor een leuke of goede braderie wil ik nog wel eens iets verder rijden.


Wie is Intermoes?

Intermoes ontwikkelt webconcepten en exploiteert deze concepten vervolgens zelf.
Wilt u meer informatie over Intermoes, ga dan naar de website.