Snoepbox menu
Uw winkelwagen

Snoepboxen

De Snoepbox

Onze snoepboxen zijn ruim gevulde snoepdozen, daarnaast verpakken wij het snoep in heldere zakjes zodat u niet alles gelijk hoeft open te maken en het blijft vers en zoet, zout, zuur of suiker gaan niet door elkaar.
We hebben verschillende soort snoepboxen zoals je hieronder kan zien er zit zeker iets voor je tussen De Snoepbox is het ideale snoep cadeau.

Voor wie is De Snoepbox

De snoepboxen zijn voor iedereen wij hebben veel verschillende leuke snoepboxen er zit zeker iets voor je bij. Bestel een snoepbox voor je broer, zus, vriend of vriendin maar ook voor ouders en grootouders zijn de snoepboxen geschikt en wat te denken voor kinderen natuurlijk ;). Er zijn ook mensen die een snoepbox voor zich zelf kopen en dat kan natuurlijk ook gewoon het is een leuk snoep cadeau!
Bedrijven geven de snoepbox als relatiegeschenk aan hun personeel of aan hun klanten.

Wat als ik meerdere snoepboxen wil

Je wil meerdere snoepboxen bestellen voor verschillende adressen dan kunt u het best even contact met ons opnemen en dan gaan we het regelen.


Model: SuikerBox
De Suiker Box een leuk snoep ideeDeze snoep box is een complete suikerbom!We stoppen ruim 1.4 kilo gesuikerd snoep in deze doos en dit kan werkelijk van alles zijn, zolang alles maar gesuikerd is.Je kunt de suiker box voor jezelf bestellen maar ook cadeau geven aan iemand anders, geef dit op bij je ..
14,90 Excl. BTW:13,67
Model: gummibox
De Gummi Box ideaal snoep cadeau De Gummi Box een doos vol met ongeveer 1.4 kilo gummi snoep, verpakt in 7 mooie heldere zakjes van 200gram.Denk hierbij aan alle soorten winegums, haribo kikkers, kersen enz enz. Alles wat gummi is kan je in deze box vinden. Maar ook veggie gummie snoep dat is pas e..
14,90 Excl. BTW:13,67
De Kiloknaller Box
Topper
Model: Kilo knaller
De Kiloknaller Box met 3 kilo snoepDe kiloknaller is een box gevuld met 3 kilo snoep en je kunt hem uitbreiden naar totaal 7 kilo!Deze snoep box bestaat uit rest partijen snoep, van elke partij uiteraard wel 1 kilo zo stoppen wij 3 verschillende soorten snoep in de box, wij pakken het alvast om, naa..
13,95 Excl. BTW:12,80
Model: Mini Box
De Mini Box super leuk snoep cadeau De Mini Box een doos vol met 750 gram snoep, verpakt in 3 heldere zakjes van 250 gram.Welk snoepgoed je in De Mini Box krijg bepaal je zelf de snoepbox is namelijk beschikbaar in een Verrassings Box, Drop Box, Suiker Box, Gummi Box en Veggie Box.Maar ook bij deze..
8,95 Excl. BTW:8,21
Model: Pondjes Box
De Pondjes Box met 2.5 kilo snoepNaast De Kiloknaller nu De Pondjes Box deze is standaard gevuld met 2.5 kilo snoepgoed, en u kunt hem zelf uitbreiden naar 5 kilo dit zijn 10 snoepzakken van 500 gram dat is pas lekker snoepen!Waar we met De Kiloknaller werken met rest partijen doen we dat NIET bij D..
19,95 Excl. BTW:18,30
De Verrassings Box
Topper
Model: verrassingsbox
De Verrassings Box een snoep cadeauDe Verrassings Box is een doos vol snoepgoed een tof snoep cadeau. Het is natuurlijk een verrassing wat er in zit, maar hier kunnen alle soorten snoepgoed in zitten van drop tot spekkies tot chocolade of koekjes.In deze Verrassings Box zit ruim 1.4 kilo v..
14,90 Excl. BTW:13,67
De Dropbox
Topper -3 %
Model: dropbox
De Dropbox een leuk snoep cadeauDe Dropbox is een box gevuld met ruim 1.4 kilo drop verdeelt over 7 mooie heldere zakjes van 200gram. Dus gewoon 7 verschillende soorten drop in 1 snoepdoos hoe lekker is dat.Denk hierbij aan harde en zachte drop, maar ook zoete en zoute drop. Eigenlijk alles waar het..
14,90 14,50 Excl. BTW:13,30
De Snoepzakjes Box
Topper
Model: Snoepzakjes box
De Snoepzakjes Box met 22 snoepzakjesIn De Snoepzakjes Box zitten 22 zakjes snoep. Deze zakjes zijn gevuld met 6, 8 of 10 snoepjes wat zit er in deze kleine zakjes?Hier kan werkelijk van alles in zitten: drop, gesuikerd, zuur denk aan dropsleutels of smilies, zure matten, bananen, aardbeien, kersen,..
12,95 Excl. BTW:11,88
Model: ChocoladeBox
De Chocolade BoxIn De Chocolade Box zit ongeveer 700 gram chocolade. Chocola versturen dat is toch en leuke chocolade verrassing.Dit kan van alles zijn, van chocolade figuurtjes tot pindarotsjes (melk, puur, wit of karamel zeezout) of snoepjes/koekjes met chocolade er omheen. Je weet het niet het bl..
14,90 Excl. BTW:13,67
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9