Snoepbox menu
Uw winkelwagen

Thema's

Snoepbox thema's

In deze categorie vind u snoepboxen in thema zoals geboorte, kerst of sinterklaas maar ook Halloween en passen.
Later zullen we meer thema's toevoegen.

Model: geboorte box
De Geboorte Box het ideale geboorte cadeau!Bent u opzoek naar het ideale geboorte cadeau met geboorte snoep misschien is de geboorte box een leuk idee en vooral een origineel geboorte cadeau.In de geboorte box zit heerlijke geboorte snoep  en chocolade uw keuze is roze snoepjes of blauwe s..
14,90 Excl. BTW:13,67
Model: Liefdes Box
De Liefdes Box de snoep verrassingIn De Liefdes Box zitten 6 zakjes met heerlijke liefdes snoep of liefdes chocolade verpakt in heldere zakjes van 100 of 200gram, daarnaast krijg je ook de Milka pralines er bij (zakje 7).Dit is pas echt je geliefde verrassen met een leuke verrassing en natuurli..
15,95 Excl. BTW:14,63
De Movie Box
Nieuw -6 %
Model: Movie Box
De Movie Box de snack box voorbij de film/TVWeer een leuk thema snoepbox namelijk De Movie Box een heerlijke snoepbox voor bij de film. Deze Movie Box heeft een vaste inhoud what you see is what you get.Een film avond voor de boeg of wil je een avondje netflixen dan is De Movie Box een heerlijke toe..
17,95 16,95 Excl. BTW:15,55
De Paas Box
Gratis zakje
Model: Paas Box
De Paas Box een origineel geschenk pasenIn De Paas Box zitten heerlijke paas chocolade en paas schuimpjes verpakt in zes heldere zakjes, dit is een origineel paas geschenk.De Paas Box is een vaste snoepbox what you see is what you get. De paas chocolades zijn van goede kwaliteit die u van ons gewens..
15,95 Excl. BTW:14,63
Model: Suikervrij Box
De Suikervrij Box leuk snoep cadeau De Suikervrij Box een doos vol met 1.2 kilo suikervrij snoep, verpakt in 6 heldere zakjes van 200 gram.Denk hierbij aan alle soorten snoepgoed. Alles wat suikervrij is kan je in deze snoepbox vinden. Dat is pas een suikervrije snoep verrassing.Je kunt De Suikervr..
14,90 Excl. BTW:13,67
Model: VeggieBox
De Veggie Box super leuk snoep cadeau De Veggie Box een doos vol met 1.4 kilo vegetarische snoep, verpakt in 7 heldere zakjes van 200 gram je krijgt gewoon 7 verschillende soorten veggie snoep.Denk hierbij aan alle soorten snoepgoed. Alles wat vegetarische is kan je in deze snoepbox vinden. Ma..
14,90 Excl. BTW:13,67
Model: Zuurtjes & Toffee
De Zuurtjes & Toffee Box ideaal snoep cadeau De Zuurtjes & Toffee Box is een doos vol met ongeveer 1.4 kilo aan zuurtjes en toffees, verpakt in 7 mooie heldere zakjes van 200gram.Denk hierbij aan alle soorten zuurtjes en toffees.Je kunt de zuurtjes en toffee Box voor jezelf bestellen maar a..
16,50 Excl. BTW:15,14
Model: oud hollands
Oud Hollands Snoep box De Oud Hollands Snoep box is een heerlijk goed gevulde snoep box van 1.4 kilo met snoep van vroeger.Wij vullen De Oud Hollands Snoep Box met 7 heldere zakjes van 200 gram (inhoud wisselt) en je krijgt standaard duimdrop en 2 zakjes zoete beertjes (zwart/wit).Je kunt de De Oud..
19,50 Excl. BTW:17,89
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8