Snoepbox menu
Uw winkelwagen

De Movie Box

De Movie Box
De Movie Box

De Movie Box de snack box voorbij de film/TV

Weer een leuk thema snoepbox namelijk De Movie Box een heerlijke snoepbox voor bij de film. Deze Movie Box heeft een vaste inhoud what you see is what you get.
Een film avond voor de boeg of wil je een avondje netflixen dan is De Movie Box een heerlijke toevoeging om te snoepen tijdens de film.
De Movie Box is de lekkerste snack box voorbij de film of TV.
Wij kunnen hem voor je opsturen naar een ander adres met een persoonlijke boodschap van jou, ook kunnen wij de snoepboxen naar meerdere adressen sturen neem hiervoor contact met ons op.

Wil je liever een box met meer inhoud? Kijk dan eens naar onze snackbox.

De inhoud van De Movie Box 

 • M&M Pinda Familie Bag
 • Chocolade Chips
 • Popcorn zoet of zout
 • Popcorn chocolade
 • Damel Movie Mix
 • No Limit chocolade cookie
 • Oreo Crunchies

Ook al hanteren wij een vaste inhoud toch kan het zijn dat de inhoud soms anders is dit omdat de leverancier soms tijdelijk de producten niet kan leveren, wij doen er een passend vervangend product in.
Let op: Sommige producten in De Snack Box kunnen één of meerdere allergenen bevatten. Controleer voor consumptie daarom altijd de productinformatie op de verpakkingen.

Lees het onderstaande even goed en aandachtig door alstublieft.

 1. De prijs van De Snoepbox is exclusief verzenden in Nederland de kosten hiervoor zijn 3.95 vanaf €30 is het gratis verzenden.
 2. Verzenden: Vandaag besteld is morgen verzonden. Lees meer over verzenden en de uitzonderingen.
 3. Verzenden: Wij verzenden je bestelling in witte dozen. Bestel je 2 of meer snoepboxen dan zit elke snoepbox in een aparte doos wel stoppen wij deze dozen weer in 1 grote doos (snapt u het nog).
 4. Wij verpakken het snoepgoed apart zodat u bijvoorbeeld geen suiker/zuur op uw drop heeft zitten. We verpakken het in mooie heldere kruisbodemzakjes met een leuk strikje er omheen.
 5. Wilt u meerdere snoepboxen bestellen voor verschillende adressen neem contact met ons op dan gaan we het regelen!
 6. Wilt u een snoepbox opmaat of grote aantallen ook dat kan neem hiervoor contact met ons op.
 7. Lees hier de informatie over het retour sturen van uw bestelling. Hoewel het mag van de wet vinden wij het niet hygiënisch om etenswaren retour te nemen wij weten immers niet wat er mee gebeurt is.
  Wij willen u daarom ook vragen om van te voren goed na te denken over uw bestelling.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
17,95
Excl. BTW: 16,47

Beschikbare opties: