Snoepbox menu
Uw winkelwagen

Snoepbox zakelijk

Zakelijke snoepboxen / Snoep voor bedrijven


Hoi, wat leuk dat je op deze pagina bent. Je hebt waarschijnlijk interesse om zakelijk 1 of meerdere snoepboxen te versturen via ons en dat vinden wij natuurlijk erg gaaf.

Voor wie kan ik bestellen?
Nou, eigenlijk voor iedereen: je medewerkers/collega’s, of je klanten, of je leveranciers. Eigenlijk iedereen die je kent en wilt verrassen.

Zo gaat het in zijn werk:

 1. Eerst ga je kijken of er een snoepbox tussen zit die je wilt versturen. Zit die er niet tussen omdat je speciale wensen hebt, dan geeft dat niet. Vertel het ons en we zoeken samen naar de oplossing. Zo stellen we toch je favoriete snoepbox samen.
 2. En stel nou dat je naar 4 adressen 4 boxen wilt versturen en naar 2 adressen een andere snoepbox? Ook dit is geen probleem, al kiest u voor elk adres een andere snoepbox uit (we maken ze toch op bestelling)! En als u alle pakketten op 1 adres geleverd wilt hebben, dan kan dat natuurlijk ook.
 3. We maken, als we eruit zijn gekomen, een mooie offerte voor je zodat je direct weet wat je moet betalen. Tevens spreken we een verzenddatum af.
 4. Je gaat akkoord met de offerte... Gefeliciteerd, wij gaan aan de slag!
 5. We bestellen eventueel het snoep, mochten we niet voldoende voorraad hebben.
 6. Wij ontvangen ook graag de adressenlijst.
 7. We maken de snoepboxen en maken de verzend labels in orde.
 8. We brengen de snoepboxen naar een DHL-punt of laten DHL het ophalen (gemak dient de mens). In sommige gevallen kunnen wij de pakketten ook zelf brengen, mocht het afleveradres binnen onze regio zijn.

Welke snoepboxen zijn geschikt voor zakelijke verzending?

Eigenlijk allemaal, maar we merken vaak dat er maatwerk nodig is. Dat is niet erg, dit doen we graag.
Vaak wordt er gekozen voor De Verrassings Box op maat, De Sinterklaas Box of De Kerst Box en deze worden dan op maat gemaakt. Voor alles geld wees ruim op tijd en zeker voor de sinterklaas en kerst geschenken.

Kan er ook een briefje of kaartje bij?
Jazeker, dat kan.

Kan er nog een cadeau van onszelf bij?
Ja, maar zorg er wel voor dat wij dit op tijd in ons bezit hebben.
In sommige gevallen kunnen wij het misschien ook wel voor u regelen tegen een leuke korting, we hebben korte lijnen met o.a. de cosmeticabranche.


Bedrijven die u voor zijn gegaan met een snoepbox relatiegeschenk


De onderstaande bedrijven hebben reeds grootte aantallen snoep pakketten afgenomen, en bij elk bedrijf zit er een verhaal achter.

 • Tehava
 • Upfield
 • Opa Piet
 • Youngorange (geen snoepboxen maar snoeppotten, dat kan ook natuurlijk)
 • Provincie Drenthe
 • Jouw bedrijfsnaam, neem contact met ons op?