Snoepbox menu
Uw winkelwagen

De Snoepzakjes Box

De Snoepzakjes Box
Topper
De Snoepzakjes Box

De Snoepzakjes Box met 22 snoepzakjes

In De Snoepzakjes Box zitten 22 zakjes snoep. Deze zakjes zijn gevuld met 6, 8 of 10 snoepjes wat zit er in deze kleine zakjes?
Hier kan werkelijk van alles in zitten: drop, gesuikerd, zuur denk aan dropsleutels of smilies, zure matten, bananen, aardbeien, kersen, cola flessen, en nog veel meer we hebben ongeveer 40 soorten snoepzakjes.
Je kunt De Snoepzakjes Box natuurlijk voor jezelf houden maar ook weggeven als een snoep cadeau, wij sturen het dan op naar het door jou opgegeven adres in Nederland.
In deze snoep box zit veel Haribo snoep, Katja snoep en Red Band snoep. Het kan ook zijn dat er ineens  een zakje jawbreakers in zit.

Wist u dat u deze Snoepzakjes Box ook kunt laten aanpassen zodat je uitdeelzakjes (alle zakjes met de zelfde inhoud bijvoorbeeld) snoep hebt of wilt u minder dan 22 snoepzakjes?
Neem hiervoor contact met ons op of vermeld het bij uw bestelling in het opmerkingen vakje dan komt het helemaal goed.
Wil je meerdere Snoepzakjes boxen versturen naar ook nog eens verschillende adressen neem dan even contact met ons op en gaan we het regelen.

Let op de foto links is een indicatie van wat er in De Snoepzakjes box KAN zitten de samenstelling is iedere keer anders.

Lees het onderstaande even goed en aandachtig door alstublieft.

  1. De prijs van De Snoepbox is exclusief verzenden in Nederland de kosten hiervoor zijn 3.95 vanaf €30 is het gratis verzenden.
  2. Verzenden: Vandaag besteld is morgen verzonden. Lees meer over verzenden en de uitzonderingen.
  3. Verzenden: Wij verzenden je bestelling in witte dozen. Bestel je 2 of meer snoepboxen dan zit elke snoepbox in een aparte doos wel stoppen wij deze dozen weer in 1 grote doos (snapt u het nog).
  4. Wij verpakken het snoepgoed apart zodat u bijvoorbeeld geen suiker/zuur op uw drop heeft zitten. We verpakken het in mooie heldere kruisbodemzakjes met een leuk strikje er omheen.
  5. Wilt u meerdere snoepboxen bestellen voor verschillende adressen neem contact met ons op dan gaan we het regelen!
  6. Wilt u een snoepbox opmaat of grote aantallen ook dat kan neem hiervoor contact met ons op.
  7. Lees hier de informatie over het retour sturen van uw bestelling. Hoewel het mag van de wet vinden wij het niet hygiënisch om etenswaren retour te nemen wij weten immers niet wat er mee gebeurt is.
    Wij willen u daarom ook vragen om van te voren goed na te denken over uw bestelling.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
12,95
Excl. BTW: 11,88

Beschikbare opties: