Snoepbox menu
Uw winkelwagen

Snoeppotten

Snoeppotten gevuld met snoep


Een mooie serie glazen snoeppotten met verschillende teksten en thema's. De snoeppotten zijn 13,2 cm hoog en 10,8 cm breed, en erg leuk om te vullen en nog leuker om te geven!
Wie geef jij z'n leuke snoeppot? Wilt u z'n snoeppot als relatiegeschenk geven neem dan even contact met ons op met wat u precies wilt.

Veel mensen hebben wel een snoeppot, of het nu thuis of op het werk is. Een snoeppot is iets wat je deelt met familie, vrienden of collega's, de snoeppotten van De Snoepbox hebben leuke opdrukken zodat ze een ideaal snoep cadeau zijn. Je kan kiezen welke vulling je in de snoeppotten wilt.

Model: snoeppot
Snoeppot Dank je welDeze snoeppot met tekst Dank je wel is gemaakt van glas en voorzien van een plastic deksel, de afmeting is 13,2 bij 10,8 centimeter. Uiteraard vullen we de snoeppot met een vulling naar keuze. ..
9,75 Excl. BTW:8,95
Model: snoeppot
Snoeppot GefeliciteerdDeze snoeppot met tekst gefeliciteerd is gemaakt van glas en voorzien van een plastic deksel, de afmeting is 13,2 bij 10,8 centimeter. Uiteraard vullen we de snoeppot met een vulling naar keuze. ..
9,75 Excl. BTW:8,95
Snoeppot Ik hou van jouw
Nieuw
Model: snoeppot
Snoeppot Ik hou van jouwDeze snoeppot met tekst "Ik hou van jouw" is gemaakt van glas en voorzien van een plastic deksel, de afmeting is 13,2 bij 10,8 centimeter. Uiteraard vullen we de snoeppot met een vulling naar keuze. ..
9,75 Excl. BTW:8,95
Snoeppot Jij bent mijn schatje
Nieuw
Model: snoeppot
Snoeppot Jij bent mijn schatjeDeze snoeppot met tekst "Jij bent mijn schatje" is gemaakt van glas en voorzien van een plastic deksel, de afmeting is 13,2 bij 10,8 centimeter. Uiteraard vullen we de snoeppot met een vulling naar keuze. ..
9,75 Excl. BTW:8,95
Snoeppot Speciaal voor jouw
Nieuw
Model: snoeppot
Snoeppot Speciaal voor jouwDeze snoeppot met tekst "Speciaal voor jouw" is gemaakt van glas en voorzien van een plastic deksel, de afmeting is 13,2 bij 10,8 centimeter. Uiteraard vullen we de snoeppot met een vulling naar keuze. ..
9,75 Excl. BTW:8,95
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5