Snoepbox menu
Uw winkelwagen

Snoeppotten

Snoeppotten gevuld met snoep


Leuk glazen snoeppotten met verschillende teksten. De snoeppotten zijn 13,2 cm hoog en 10,8 cm breed, en erg leuk om te vullen en nog leuker om te geven.
Wie geef jij z'n leuke glazen snoeppot met tekst, snoeppot cadeau versturen!? Wilt u z'n snoeppot als relatiegeschenk geven neem dan even contact met ons op met wat u precies wilt.

Veel mensen hebben wel een snoeppot, of het nu thuis of op het werk is. Een snoeppot is iets wat je deelt met familie, vrienden of collega's, de snoeppotten van De Snoepbox hebben leuke opdrukken zodat ze een ideaal snoep cadeau zijn. Je kan kiezen welke vulling je in de snoeppotten wilt.

Model: snoeppot
Snoeppot Dank je wel Gevulde snoeppot met de tekst Dank je wel is gemaakt van glas en voorzien van een plastic deksel, de afmeting is 13,2 bij 10,8 centimeter. Uiteraard vullen we de snoeppot met een vulling naar keuze. ..
9,75 Excl. BTW:8,95
Model: snoeppot
Snoeppot GefeliciteerdGevulde snoeppot met de tekst gefeliciteerd is gemaakt van glas en voorzien van een plastic deksel, de afmeting is 13,2 bij 10,8 centimeter. Uiteraard vullen we de snoeppot met een vulling naar keuze. ..
9,75 Excl. BTW:8,95
Model: snoeppot
Snoeppot Ik hou van jouwGevulde snoeppot met de tekst "Ik hou van jouw" is gemaakt van glas en voorzien van een plastic deksel, de afmeting is 13,2 bij 10,8 centimeter. Uiteraard vullen we de snoeppot met een vulling naar keuze. ..
9,75 Excl. BTW:8,95
Snoeppot Ik vind je lief
Nieuw
Model: snoeppot
Snoeppot Ik vind je liefGevulde snoeppot met de tekst "Ik vind je lief" is gemaakt van glas en voorzien van een plastic deksel, de afmeting is 13,2 bij 10,8 centimeter. Uiteraard vullen we de snoeppot met een vulling naar keuze. ..
9,75 Excl. BTW:8,95
Model: snoeppot
Snoeppot Jij bent mijn schatjeGevulde snoeppot met de tekst "Jij bent mijn schatje" is gemaakt van glas en voorzien van een plastic deksel, de afmeting is 13,2 bij 10,8 centimeter. Uiteraard vullen we de snoeppot met een vulling naar keuze. ..
9,75 Excl. BTW:8,95
Model: snoeppot
Snoeppot Speciaal voor jouwGevulde snoeppot met de tekst "Speciaal voor jouw" is gemaakt van glas en voorzien van een plastic deksel, de afmeting is 13,2 bij 10,8 centimeter. Uiteraard vullen we de snoeppot met een vulling naar keuze. ..
9,75 Excl. BTW:8,95
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6