Snoepbox menu
Uw winkelwagen

Snoeptrommels

Goed gevulde snoeptrommels

Een kleurrijke serie Snoeptrommels van De Snoepbox die als kado artikel en als vulmiddel spetterend de aandacht trekt. De afmeting van deze snoeptrommels zijn 14 x 14 x 7,5 centimeter. Naast snoeptrommels hebben wij ook een leuk assortiment snoeppotten in het assortiment! Een snoep kado versturen dat kan via De Snoepbox. Uiteraard zijn onze snoeptrommels gevuld met snoep naar keuze er gaat ongeveer 500 gram in de snoeptrommel, wij doen het snoep weer netjes in een doorzichtige plastic zak zo houden we de snoeptrommels schoon en hygiënisch. En uiteraard maken we de snoeptrommel eerst even schoon.

Model: snoeptrommel
Snoeptrommel 16 jaar gevuld met snoepDeze grappige snoepblik met tekst 16 jaar is gemaakt van ijzer met daarop een leuke tekening, en leuke vrolijke kleuren.Een leuk snoep cadeau versturen en uiteraard vullen wij de snoeptrommel vullen met snoep naar keuze.De afmeting van deze snoeptrommels zijn 14 ..
10,95 Excl. BTW:10,05
Model: snoeptrommel
Snoeptrommel 18 jaar gevuld met snoepDeze grappige snoepblik met tekst 18 jaar is gemaakt van ijzer met daarop een leuke tekening, en leuke vrolijke kleuren. Een leuk snoep kado versturen en uiteraard vullen wij de snoeptrommel vullen met snoep naar keuze.De afmeting van deze snoeptrommels zijn 14 x..
10,95 Excl. BTW:10,05
Snoeptrommel 21 jaar
Nieuw
Model: snoeptrommel
Snoeptrommel 21 jaar gevuld met snoepDeze grappige snoepblik met tekst 21 jaar is gemaakt van ijzer met daarop een leuke tekening, en leuke vrolijke kleuren. Een leuk snoep cadeau versturen en uiteraard vullen wij de snoeptrommel vullen met snoep naar keuze.De afmeting van deze snoeptrommels zijn 14..
10,95 Excl. BTW:10,05
Snoeptrommel Abraham
Nieuw
Model: snoeptrommel
Gevulde abraham SnoeptrommelDeze grappige snoepblik met tekst Abraham is gemaakt van ijzer met daarop een leuke tekening, en leuke vrolijke kleuren. Een leuk snoep cadeau versturen en uiteraard vullen wij de snoeptrommel vullen met snoep naar keuze.De afmeting van deze snoeptrommels zijn 14 x 14 x 7..
10,95 Excl. BTW:10,05
Model: snoeptrommel
Snoeptrommel bedankt gevuld met snoepDeze grappige groen/blauwe snoepblik met tekst bedankt is gemaakt van ijzer met daarop een leuke tekening, en leuke vrolijke kleuren. Een leuk snoep cadeau versturen en uiteraard vullen wij de snoeptrommel vullen met snoep naar keuze.Deze snoeptrommel kan je voor..
10,95 Excl. BTW:10,05
Model: snoeptrommel
Snoeptrommel beterschap gevuld met snoepDeze grappige blauw snoepblik met tekst bedankt is gemaakt van ijzer met daarop een leuke tekening, en leuke vrolijke kleuren. Een leuk snoep cadeau versturen en uiteraard vullen wij de snoeptrommel vullen met snoep naar keuze.Deze snoeptrommel is zeer geschik..
10,95 Excl. BTW:10,05
Snoeptrommel Collega
Nieuw
Model: snoeptrommel
Snoeptrommel Collega gevuld met snoepDeze grappige snoepblik met tekst collega is gemaakt van ijzer met daarop een leuke tekening, en leuke vrolijke kleuren. Te gebruiken voor de medewerker van de maand, vut, verjaardag enz enzEen leuk snoep cadeau versturen en uiteraard vullen wij de snoeptrommel m..
10,95 Excl. BTW:10,05
Snoeptrommel Gefeliciteerd
Topper
Model: snoeptrommel
Snoeptrommel gefeliciteerd gevuld met snoepDeze grappige groene snoepblik met tekst gefeliciteerd is gemaakt van ijzer met daarop een leuke tekening, en leuke vrolijke kleuren. Een leuk snoep cadeau versturen en uiteraard vullen wij de snoeptrommel vullen met snoep naar keuze.Deze snoeptrommel ..
10,95 Excl. BTW:10,05
Model: snoeptrommel
Snoeptrommel juf gevuld met snoepDeze grappige snoepblik met tekst liefste juf is gemaakt van ijzer met daarop een leuke tekening, en leuke vrolijke kleuren. Te gebruiken voor verjaardagen, einde schooljaar of natuurlijk zomaar.Een leuk snoep kado versturen en uiteraard vullen wij de snoeptrommel me..
10,95 Excl. BTW:10,05
Model: snoeptrommel
Snoeptrommel Mama gevuld met snoepDeze grappige snoepblik met tekst Mama is gemaakt van ijzer met daarop een leuke tekening, en leuke vrolijke kleuren. Te gebruiken voor verjaardagen, Moederdag of natuurlijk zomaar omdat ze de liefste/beste moeder is.Een leuk snoep kado versturen en uiteraard vullen..
10,95 Excl. BTW:10,05
Model: snoeptrommel
Snoeptrommel meester gevuld met snoepDeze grappige snoepblik met tekst meester is gemaakt van ijzer met daarop een leuke tekening, en leuke vrolijke kleuren. Te gebruiken voor verjaardagen, einde schooljaar of natuurlijk zomaar.Een leuk snoep kado versturen en uiteraard vullen wij de snoeptrommel me..
10,95 Excl. BTW:10,05
Model: snoeptrommel
Snoeptrommel Oma gevuld met snoepDeze grappige snoepblik met tekst Oma is gemaakt van ijzer met daarop een leuke tekening, en leuke vrolijke kleuren. Te gebruiken voor verjaardagen of natuurlijk zomaar omdat jij de liefste Oma van de wereld hebt natuurlijk.Een leuk snoep kado versturen en uiteraard ..
10,95 Excl. BTW:10,05
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 18